Golfpaket

Vi har överenskommelser med flera hotell. Priserna varierar mellan hotellen men är attraktiva i samtliga fall. Ni bokar övernattning och starttid direkt med respektive hotell.

vastana slottVästanå Slott

I direkt anslutning till banan finns Västanå Slott med 42 bäddar. Telefon 0390-107 00. Paketerbjudande med boende på Västanå Slott, äta gott och spela på Gränna GK.

smalandsgardenSmålandsgården

Välkommen till Vårt hem
Ett hem är ofta början på en berättelse. Det är utgångspunkten för kärlek, hopp och drömmar. Det magiska med ett hem är att det känns bra att lämna, men det känns ännu bättre att återvända till. Hemmet är där kärleken bor, minnena skapas, vännerna alltid är välkomna och skrattet aldrig slutar. Följ med. Gör vårt hem till en del av din berättelse.

storahotelletElite Stora Hotellet

För Er som vill bo i Jönköping kan vi rekommendera det anrika Stora Hotellet. Telefon 036-10 00 00. Paketerbjudande med boende på Elite Stora Hotellet och spela på Gränna GK och övriga golfköpingsklubbar.

motell vatterledenMotell Vätterleden

Boende utmed E4:an mellan Gränna och Huskvarna, cirka 10 min ifrån golfbanan. Billigt alternativ vid större golfgäng, ring 036-522 30

amaliashus ext 400Hotel Amalias Hus

Bo i genuin 1700-tals miljö i centrala Gränna. Bo, relaxa, konferera eller spela golf.

golf unlimitedGolf Unlimited

Hos oss, i en av Sveriges bästa golfstäder, får du golfupplevelser av högsta klass.
Välkommen att utmana våra tio golfbanor, de bjuder alla på sitt eget unika golfäventyr allt från anrika klassiker till moderna storverk. Du får det inte mer varierande som golfare!

Pris 3 295 kr/pers

Välkommen till ett unikt golfpaket, GolfUnlimited!

Sveriges mest generösa golfpaket, GolfUnlimited, finns på Facebook

hotellutsiktGyllene Uttern

Vid E4:an strax intill Gränna Golfklubb finns Gyllene Uttern hotelll. Telefon 0390-108 00. Paketerbjudande med boende på Gyllene Uttern och spela på Gränna GK.