Golfhäftet - det här gäller!

Golfhäftet – gäller måndag till fredag på Gränna GK och rabatten gäller endast på ordinarie greenfee, 500 kronor. Vid dynamisk prissättning lämnar vi inte rabatt på rabatt. Golfhäftet-greenfee är alltid 250 kronor och kan bara användas en gång.

Golfhäftet 2020 - Spela golf till halv greenfee

Nu kan du köpa Golfhäftet och få PLUS på köpet!

Kampanjen gäller från 20 januari till 1 mars.

Med Golfhäftet får du mer golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee.

Köp 1st Golfhäftet 2020 för 495 kronor och få kortet laddat med PLUS värde 199 kronor.

Med Golfhäftet PLUS kan du spela flera gånger på samma bana till halv greenfee. PLUS tjänster gäller bara på de tider som golfklubbar har publicerat på hemsidan, www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftet appen. Har du redan Golfhäftet och vill ladda kortet med plus så är du också välkommen då betalar du 199 kronor.

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!