Hemmavinsten

Välkommen att delta i Hemmavinsten - ett lotteri där du med en insats på 100:- / lott kan vinna en summa pengar vid två dragningar per månad.

Hämta dokumentet för mer information och ditt deltagande här!

Du vet väl att Hemmavinsten gynnar hela Jönköpings idrottsliv.

En lott ger din föreningen 42:-/mån. Självklart ska väl alla i Gränna GK ha en lott, eller hur?

Kom med i Hemmavinsten!

hemmavinsten logoKOM MED I "HEMMAVINSTEN"
IDROTTENS EGET LOTTERI

VARFÖR HEMMAVINSTEN?
I Jönköpings Idrottsallians (där Gränna Golfklubb ingår) finns det ett engagemang för ett välmående föreningsliv. Målet är att erbjuda idrotten de allra bästa förutsättningar utan risktagande. Det här lotteriet ger bra avkastning både till föreningar och lottköpare.
Hitills har Hemmavinsten sedan starten 2010 delat ut 5,8 miljoner till anslutna föreningar samtidigt har 95 högsta vinster delats ut. Dragning två gånger per månad. Fem vinnare från Gränna GK har vunnit högsta vinsten.

Högsta vinsten är för närvarande nästan 80 000:-

KOM MED DU OCKSÅ!

Hemmavinsten + Greenfee-lotteri 2017

hemmav publikNu är det läge att gå med i Hemmavinsten. Under maj, juni och augusti lottar vi ut greenfeebiljetter hos våra A6 GK, Jönköpings GK och Skinnarebo G & CC.
Du behöver stötta oss genom minst en hemmavinstlott.

• Presentation varje månad på vår hemsida och på anslagstavla hos kansliet.
  • Du hämtar din vinst på kansliet.
  • Maj, juni och augusti kan du vinna biljetter.
  • Du deltar med din lott i Hemmavinstens dragningar två gånger i månaden.
  • Du ger ett välbehövligt stöd till klubben varje månad.
  • Boka din lott med hjälp av detta dokument. Skicka in direkt till Hemmavinsten eller lämna på kansliet.
    Tack för ditt stöd!

Gränna Golfklubb