Vårmöte den 21 mars 18.30

Välkommen till vårtmöte på klubben den 21 mars kl. 18.30

Vi återkommer med dagordning senare!

/Philip Cooper
Golfchef/Pro

Köp Golfhäftet till kampanjpris nu!

Kampanjpris mellan 25:e januari till den 28:e februari!

Vi har nu Golfhäftet i lager och kan erbjuda dig en tubhalsduk i samband med ditt köp!

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 900 banor är anslutna i Europa och på dessa får kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee.

Köp 1st Golfhäftet 2018 för 495 kronor och få en tubhalsduk på köpet.

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Köper du Golfhäftet inkl PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller publiceras på www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftets App. Golfhäftet PLUS köper du för 199 kronor.

Du beställer enkelt genom att:

• besöka klubben,
• kontakta Kansliet på tel 0390 - 100 30

/Philip och Randi

2 900 kr för "Prova på" - medlemskap

Vi erbjuder nya medlemmar testa att spela på Gränna Golfklubb under 2018 för endast 2 900 kr. I priset ingår lån av spelrätt och behöver du gå nybörjarkurs så bjuder vi på det. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Golfhäftet 2018

Golfhäftet 2018 är här! Du som vill förbereda golfsäsongen 2018 redan nu får även en gåva när du köper 2 st. Golfhäftet på din hemmaklubb.

Golfhäftet räcker hela 2018
Det är tidigt att tänka på julklapparna redan, men det hindrar inte dig att ge bort det andra Golfhäftet som julklapp när du köper 2 st. Det finns alltid någon du vill spela mer golf med 2018. Om du vill vara en riktigt snäll tomte i jul så ger du även bort gåvan du får som vid köp av 2 st..

Gåva vid köp av 2
Välj mellan 4 olika gåvor när du köper 2 st. Golfhäftet:
- en golfhandske från Wilson
- en golfhandduk (levereras från 6 nov. i begränsad upplaga)
- ett par strumpor från LannerSocks
- golfcoaching från Golfway - 1 månad fri tillgång till Golfways coaching på nätet.

Pris / st.
Golfhäftet 2018: 495 kr