Den 12 april började golfsäsongen för grännadamerna. Sädesärlan kom med våren samtidigt som damernas upptaktsmöte ägde rum. 47 glada förväntansfulla damer hade hörsammat inbjudan och letat sig upp till golfklubben.Först lite mingel och lottförsäljning som sig bör.

Christina Björk Andersson, ordf. i damsekttionen hälsade alla välkomna. Philip vår pratglada klubbchef, inledde kvällen med information om allt som är på gång på klubben. Han erbjöd damerna ett gediget utbildningspaket i allt från hur man tar sej ur en bunker till hur man får en snygg sving. Per-Anders Gath kommer under våren att se till så vi damer kommer att bli proffs på regler. Maj månad är det som gäller och du anmälder dej till kansliet.

Kerstin Carlström informerade om damernas program för 2018 och slog ett extra slag för ”dam bjuder herre” den 18/6

Krögaren bjöd på en god ceasarsallad med gott bröd och som avslutning kaffe och en morotskaka. Mätta och belåtna var vi laddade för mannekänguppvisning. Fyra tjusiga mannekänger visade vad shopen har att erbjuda denna säsong. Randi har verkligen lyckats med att få ihop en fantastiskt fin kollektion.

Ett gediget prisbord stod till sist och väntade på att få tas i bruk. Lottdragningen avslutade kvällen.

Innan alla gick hem var det rusning till shopen. Randi hade nämligen lovat 10% på alla kläder.

Damsektionen vill tacka alla damer som kommit denna kväll och hoppas att vi ses ute på banan!

Uppdrag damkom.

Damkommittén verkar för att skapa social gemenskap i damgruppen och i klubben. Vi ska skapa större engagemang, ta hand om och stötta nya medlemsdamer och bidra till att behålla/öka antal damer i klubben.

Har du en idé eller ett förslag som rör damkommittén? Tveka inte att kontakta oss!

E-posta damkommittén