Damkommittén

Samma helg som Solheim cup spelades hade damerna i Gränna golfklubb avslutning på måndagsgolfen. Vi fick verkligen känna på hur det är att spela golf när det blåser rejält. Dagens tävling spelades över 12 hål och det var denna tävling som skulle avgöra vem som skulle få gå hem med vandringspriset under armen.

Vandringspriset består av en dam, som 2004 skänktes av Solveig Grenthe. Idag finns många namn inristade. I år var Tytte Block den lyckliga vinnaren.

Efter avslutad runda samlades vi för att äta lite gott som vår krögare hade ”kokat ihop" till allas belåtenhet.

Därefter följde prisutdelning för olika aktiviteter under säsongen.  Ett särskilt stort Tack till ” Mats i Vistaberg”som försett oss med allehanda skönhetsprodukter. (Det ska bli kul att se hur damerna ser ut till våren när preparaten har verkat!!!)

Vi är mycket stolta över att Grännas damer kom på andra plats i årets tävling, Old Ladies Competition.

Triangelgolfen spelades i år i Gränna. Det är klubbarna Gränna, Wiredaholm och Nässjö som möts en gång per säsong. Wiredaholm tog hem segern i år.

Kvällen avslutades med kaffe och Christinas hembakade morotskaka.

Det blev en mycket lyckad eftermiddag med god mat, fina priser och mycket skratt.

Damsektionen vill tacka alla damer för denna säsong och hoppas på återseende 2020

Uppdrag damkom.

Damkommittén verkar för att skapa social gemenskap i damgruppen och i klubben. Vi ska skapa större engagemang, ta hand om och stötta nya medlemsdamer och bidra till att behålla/öka antal damer i klubben.

Har du en idé eller ett förslag som rör damkommittén? Tveka inte att kontakta oss!

E-posta damkommittén

Bra för damer