GOLFKÖPINGSMÄSTAREN 2021!

Golfköpingsmästaren har blivit en av årets höjdpunkter för alla oss golfare i Jönköpings-området. Förra året hade vi över 6 000 spel vilket gör oss till en av Sveriges största golf-evenemang.

Precis som förra året så kan vi tyvärr inte genomföra någon tävling pga rådande restriktioner. Istället kommer vi att erbjuda XXL och XL medlemmar möjligheten att spela under sommaren på golfköpings banor till ett förmånligt pris - 300 kronor oavsett dag och tid under nedanstående veckor. Eftersom golfintresset är så stort så dubblar vi spelmöjligheterna och erbjuder två Golfköpingsklubbar varje vecka. Här är hela spelschemat:

Vecka 22 – Jönköpings GK & Hook
Vecka 23 – A6 GK & Gränna
Vecka 24 – Skinnarebo & Götaström
Vecka 25 - Wiredaholm & Ryfors
Vecka 26 - Ryfors & Götaström
Vecka 27 - Hook & Skinnarebo
Vecka 28 - Gränna & Wiredaholm
Vecka 29 - Sand & Jönköpings GK
Vecka 30 - Sand & A6 GK

Ta chansen och gör denna sommaren till en riktig golfsommar på hemmaplan! Utmana kompisgänget, din partner, granne eller din familj och gör en egen Golfköpingstour. Passa på att spela alla banor i år!

För mer info gå in på www.golfkopingsmastaren.com