Testa nya klubbor från Cobra!

Välkommen till Cobras demodag
Om några dagar, 15 maj klockan 15-18, kommer Cobra till oss med sin utprovningsexpert och alla sina nya klubbor. Kom förbi rangen och testa deras klubbor. Är det F9 – världens första smarta klubba – som du ska ha? Eller superlättspelade F-Max? Eller kanske de snygga nya svarta järnen TecForged Black Edition?

Boka tid för gratis utprovning eller kom förbi för att se vad årets Cobraklubbor kan göra för din golf.

Välkommen.

Beställ Golfhäftet 2019

En härlig nyhet någon månad före säsongsstart är att du nu kan köpa Golfhäftet via hemsidan. Detta gör det mycket smidigare för dig som golfare och du kan därefter hämta ut ditt häfte i receptionen på klubben när det passar. Smidigare än så blir det inte!

Träningskortet - friskvårdsbidrag

Nyhet för 2019!
Under säsongen 2019 utvecklas verksamheten på Gränna Golfklubb. En del i detta blir att Träningskortet startar upp vilket blivit väldigt populärt på många klubbar runt om i Sverige. Träningskortet kommer innebära flera möjligheter till gruppträning för våra medlemmar och det under 20 veckor av säsongen (april-september).
Under säsongen kommer det finns 1 pass i schemat per vecka vilket medför tillgång till hela 20 pass totalt. Varje pass kommer att ha ett specifikt tema som exempelvis sving, chip, bunker etc. Passen kommer även ha olika svårighetsgrad. Alla pass är 50 minuter långa.
Eftersom att alla som tecknar träningskortet ska utvecklas på bästa sätt gäller maxantal på 8 personer vid varje pass. Ett pass genomförs ej om deltagarantalet är under 2 personer. Alla pass kommer huvudsakligen ligga på måndagar kl. 18:00.

Vissa pass under säsongen kan komma att slås ihop för exempelvis föreläsningar eller annan teoretisk del och då utökas självklart även deltagarantalet.
Alla pass går att boka av de som tecknat Träningskortet 2019. En deltagare kan maximalt vara bokad på 2 pass samtidigt. Anmälan till respektive pass öppnas alltid 10 dagar före.
OBS! Antal pass kan komma att ändras beroende på antal anmälningar.
Använd dig av det nya friskvårdsbidraget så blir det en fantastisk investering i ditt golfspel!

Pris för Träningskortet inkl. rangekort med 20 uttag 2019 – 2.100 kr (värde 3,175 kr)