Golfhäftet - kampanj till första maj!

Golfhandske på köpet. Köp på klubben fram till första maj!

Med Golfhäftet i bagen får de access till fler än 900 golfbanor till halv greenfee, en runda per bana. För 495 kr så får du ett större utbud och hög kvalitet, att du redan efter 2-3 rundor har sparat in kostnaden får ses som en trevlig bonus.

Beställningsformulär hittar du här!

/Gränna Golfklubb

Träningskortet - friskvårdsbidrag

Nyhet för 2018!
Under säsongen 2018 utvecklas verksamheten på Gränna Golfklubb. En del i detta blir att Träningskortet startar upp vilket blivit väldigt populärt på många klubbar runt om i Sverige. Träningskortet kommer innebära flera möjligheter till gruppträning för våra medlemmar och det under 20 veckor av säsongen (april-september).
Under säsongen kommer det finns 1 pass i schemat per vecka vilket medför tillgång till hela 20 pass totalt. Varje pass kommer att ha ett specifikt tema som exempelvis sving, chip, bunker etc. Passen kommer även ha olika svårighetsgrad. Alla pass är 50 minuter långa.
Eftersom att alla som tecknar träningskortet ska utvecklas på bästa sätt gäller maxantal på 8 personer vid varje pass. Ett pass genomförs ej om deltagarantalet är under 2 personer. Alla pass kommer huvudsakligen ligga på måndagar kl. 18:00.

Vissa pass under säsongen kan komma att slås ihop för exempelvis föreläsningar eller annan teoretisk del och då utökas självklart även deltagarantalet.
Alla pass går att boka av de som tecknat Träningskortet 2018. En deltagare kan maximalt vara bokad på 2 pass samtidigt. Anmälan till respektive pass öppnas alltid 10 dagar före.
OBS! Antal pass kan komma att ändras beroende på antal anmälningar.
Använd dig av det nya friskvårdsbidraget så blir det en fantastisk investering i ditt golfspel!

Pris för Träningskortet inkl. rangekort med 20 uttag 2018 – 2.100 kr (värde 3,175 kr)

2 900 kr för "Prova på" - medlemskap

Vi erbjuder nya medlemmar testa att spela på Gränna Golfklubb under 2018 för endast 2 900 kr. I priset ingår lån av spelrätt och behöver du gå nybörjarkurs så bjuder vi på det. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.