Ryder Polka Cup

Ryder Polka Cup – Lagmatcher Gränna GK Seniorer.

Matchdagar 2021: 29 juni och 24 augusti.

Tävlingen spelas mellan två lag, Gränna vs Övriga världen. Vill du delta och tävla för lag Gränna ska du bo där något av följande postnummer 56331,56332,56391,56392, 56393 gäller. Vill du tävla för Övriga världen kan du bo varsomhelst men inte i Gränna.Vi hoppas att vi blir minst 20 helst 24 personer i varje lag. Så gå in på mingolf.se och anmäl dig vi behöver spelare i alla handicapnivåer. Så in och anmäl dig där du också anger om du vill äta lunch.

En festlig dag…alla kan vara med kvinna som man 60 år och däröver. Vår förhoppning är att vi ska få till en festlig förmiddag på banan där vi spelar fin golf iklädda våra partyhattar som visar vilket lag vi tillhör. Första start kl.08:00. Efter spelet koras vinnande lag som belönas med polkapriser från Cabbes. Det är vår förhoppning att du tar dig tid och äter din lunch tillsammans med resten av startfältet. Då blir du också bjuden på en polkainspirerad dessert av golfkrogen.

Vandringspris-polkapokal

Vandringspokalen erövras av det lag som är bäst sammanlagt efter årets båda matcher 29 juni och 24 augusti. Vandringspriset förvaltas av vinnande lag och skall krönas med sitt lags tävlingshatt. Det ska stå till allmän beskådan i klubbhusets matsal med inskription vilket lag som är regerande Ryder Polka Cupmästare 2021. Låt oss göra årets upplaga till starten på en tradition.

Reservera datumen 29 juni och 24 augusti och anmäl dig på mingolf.se - gäller damer såväl som herrar från 60 år och uppåt.

pdfRegler Ryder Polka Cup

Matchspel mot Hook

Årets matchutbyte mot Hook spelades under perfekta förhållanden 15/6 och Gränna fick beröm för en fin bana.
Slutresultatet blev alltså 10 - 10.
Det bästa vi gjort mot Hook så långt jag vet.
Några matcher var mycket jämna så med lite flyt hade vi kunnat ta vår första seger men vi får försöka nästa år igen.

Vi fick dock behålla vandringspriset i vår ägo och det kommer att kunna beskådas i prisskåpet som ska finnas i restaurangen.

Valdemar J