Final Seniorpokalen

Seniorkommittén/lhn

FINALDAG i seniorgolfen 2021

Finalen i seniorernas tävling om årets SENIORPOKAL spelades idag på vår fina golfbana i underbart höstväder. Totalt gjorde 41 spelare upp om sin slutliga placering i seniorpokalen.

De 15 bästa efter årets åtta deltävlingar slog ut allra sist och i ledarbollen gick Per-Göran Nyqvist, Carl-Gustaf Forssmed och Berit Johansson. Efter en hård kamp stod ”Calle” Forssmed till slut som värdig vinnare!

Här är de fem bästa under året:

1. Carl-Gustaf Forssmed                          663 p

2. Per-Göran Nyqvist                                653 p

3. Hans Daag                                           644 p

4. Berit Johansson                                    643 p

5. Lennart Martinsson                               632 P

Stort GRATTIS till er alla!

Finaldagen avslutades med en gemensam middag, presenterad av vår krögare Bo Svensson, tillagad och serverad av honom själv och hans medarbetare Thomas Carlsson och Thomas Tiderman.

Resultat Polka Ryder Cup 24/8 -21

Denna omgång av RPC bjöd på vackert väder och många glada miner från deltagarna. Vid resultatredovisningen svarade deltagarna enhälligt ja på frågan om vi ska fortsätta med denna tävlingsform.

Tävlingskommitten vill tacka våra sponsorer Golfkrogen och Cabbe polkagrisar som hjälper oss att höja värdet på dagen.

Ett speciellt tack till de deltagare som hoppade in med kort varsel för att ersätta några sena strykningar.

Vi var 36 deltagare när vi startade, en fick avbryta efter skada i samband med bunkerbesök. (Krya på dig)

rydercup wallis ake tnrydercup lag redo tn

Boll Röda   Vita
8.00 2,5 1,5
8.10 2,5 1,5
8.20 2,0 2,0
8.30 2,0 2,0
8.40 3,0 1,0
8.50 2,0 2,0
9.00 1,0 3,0
9.10 4,0 0,0
9.20 3.0 1,0
Summa 22,0 14,0

Ryder Polka Cup 29/6 2021

Trevlig golfdag i bra väder, 36 deltagare. Polkagrisstänger i pris från Cabbe polkagrisar.
Nästa tävling äger rum 24 augusti. Då avgörs vilket lag som får förvalta Vandringspriset i form av en polkagrisstång , till nästa säsong

Se resultaten i bollarna här pdfResultat 29/6

Matchspel i Mjölby 1/7

En påminnelse om matchspelet mot Mjölby i Mjölby, torsdagen den 1 juli 2021. Utbytet är öppet för både damer och herrar och anmälningstiden utgår fredagen den 26 juni.

24 personer behövs i vårt lag och f.n. är endast 11 anmälda. Förutsättningarna är som tidigare; kaffe/thé och fralla vid ankomst, fri greenfee och lunch efter avslutat spel. Allt till ett facilt pris av 150 kr/person. Avgiften betalas vid ankomsten till Mjölby via swish eller i kontanter.

Transporten till och från Mjölby sker i egna bilar och på egen bekostnad.

Utbytet började redan år 2014 och känns nu som en tradition som vi tidigare sagt oss vilja fortsätta med. Ta nu därför chansen att vara med och få representera din klubb i det årliga utbytet!

VÄLKOMMEN med din anmälan på SMS till 0763142579 eller på anmälningslistan i klubbhusets entréhall!

För seniorernas TK/Lennart H

Ryder Polka Cup

Ryder Polka Cup – Lagmatcher Gränna GK Seniorer.

Matchdagar 2021: 29 juni och 24 augusti.

Tävlingen spelas mellan två lag, Gränna vs Övriga världen. Vill du delta och tävla för lag Gränna ska du bo där något av följande postnummer 56331,56332,56391,56392, 56393 gäller. Vill du tävla för Övriga världen kan du bo varsomhelst men inte i Gränna.Vi hoppas att vi blir minst 20 helst 24 personer i varje lag. Så gå in på mingolf.se och anmäl dig vi behöver spelare i alla handicapnivåer. Så in och anmäl dig där du också anger om du vill äta lunch.

En festlig dag…alla kan vara med kvinna som man 60 år och däröver. Vår förhoppning är att vi ska få till en festlig förmiddag på banan där vi spelar fin golf iklädda våra partyhattar som visar vilket lag vi tillhör. Första start kl.08:00. Efter spelet koras vinnande lag som belönas med polkapriser från Cabbes. Det är vår förhoppning att du tar dig tid och äter din lunch tillsammans med resten av startfältet. Då blir du också bjuden på en polkainspirerad dessert av golfkrogen.

Vandringspris-polkapokal

Vandringspokalen erövras av det lag som är bäst sammanlagt efter årets båda matcher 29 juni och 24 augusti. Vandringspriset förvaltas av vinnande lag och skall krönas med sitt lags tävlingshatt. Det ska stå till allmän beskådan i klubbhusets matsal med inskription vilket lag som är regerande Ryder Polka Cupmästare 2021. Låt oss göra årets upplaga till starten på en tradition.

Reservera datumen 29 juni och 24 augusti och anmäl dig på mingolf.se - gäller damer såväl som herrar från 60 år och uppåt.

pdfRegler Ryder Polka Cup

Fler artiklar...

1. Matchspel mot Hook

Årets segrare i Seniorpokalen!

calle vinnare 21

Calle Forssmed