Nyheter

En påminnelse om matchspelet mot Mjölby i Mjölby, torsdagen den 1 juli 2021. Utbytet är öppet för både damer och herrar och anmälningstiden utgår fredagen den 26 juni.

24 personer behövs i vårt lag och f.n. är endast 11 anmälda. Förutsättningarna är som tidigare; kaffe/thé och fralla vid ankomst, fri greenfee och lunch efter avslutat spel. Allt till ett facilt pris av 150 kr/person. Avgiften betalas vid ankomsten till Mjölby via swish eller i kontanter.

Transporten till och från Mjölby sker i egna bilar och på egen bekostnad.

Utbytet började redan år 2014 och känns nu som en tradition som vi tidigare sagt oss vilja fortsätta med. Ta nu därför chansen att vara med och få representera din klubb i det årliga utbytet!

VÄLKOMMEN med din anmälan på SMS till 0763142579 eller på anmälningslistan i klubbhusets entréhall!

För seniorernas TK/Lennart H

Årets segrare i Seniorpokalen!

calle vinnare 21

Calle Forssmed