Organisation
Gamla Grabbar är en organisation med 15 klubbar, som är uppdelade i tre grupper, Sydväst, Höglandet och SödraVätterbygden. Gränna deltar i Södra Vätterbygden tillsammans med A6, Wiredaholm, Jönköping och Ryfors.

Länk till Tävlingsbstämmelse nedan:
Gamla Grabbar Södra Vätterbygden, Tävlingsbestämmelser

Våra "Gamla Grabbar" tog hem priset!

thumb vinnarna 2018Onsdagen den 12 september spelades finalspel av Gamla Grabbar på A6 GK. 86 deltagare från 15 klubbar hade samlats för att i uttagna lag om 6 personer göra upp om segerpokalen. I regn och blåst kämpade spelarna för att göra bra resultat. I det individuella spelet placerade sig Carl-Gustaf Forssmed på tredje plats med imponerande 72 slag.

Bland dessa 15 lag tog Grännas Grabbar hem segerpokalen med ett segerresultat på 389 slag med Götaströms GK på andra plats med 390 slag och Jönköpings GK 392 slag på tredje plats. I Grännas vinnande lag spelade Carl-Gustaf Forssmed, Micael Berntson, Åke Norberg, Ronald Bäckeper, Magnus Persson och Ingvar Siverth.

Grattis Grabbar till ett strålande resultat!

Länk till resultat nedan:
pdfGamla Grabbar omgång 1 på A6

pdfGamla Grabbar omgång 2 i Gränna

pdfGamla Grabbar omgång 3 på Ryfors

pdfGamla Grabbar omgång 4 på Jönköpings GK

pdfGamla Grabbar omgång 5 på Wiredaholm GK

Månad

Mars

Onsdag  23 Gamla Grabbar, A6 GK shotgun 10:00

Tisdag  12 Gamla Grabbar, Gränna GK

Måndag 18 Gamla Grabbar, Ryfors GK

Augusti